Fullt ös medvetslös

Måste bara säga att juldagens fest var Awsome! :D

Började som sagt med att vi var ett gäng som började förfesta hos Jessi, redan kl 5 började vi tydligen xD Vilket fall så var det precis lika kul som vanligt! :)

Sen vid 7 drog vi in till Sickan och som avnligt var det massa nytt folk där. Det är så kul att vara där för man träffar alltid nytt trevligt folk.
Dock tycker jag det brukar vara lite.. Hmm, inte tråkigt men ändå lite halvdött. Men inte denna gången, folk var helt galna och for runt och dansade och hade sej. Tydligen gick en ruta sönder med men det var han och en till som skålade lite för hårt så det var ju lite hans fel med. Lollo spydde som en gris så dom fick sticka ganska tidigt.

Vilket fall så efter en rörig men ändå sjukt lyckad förfest drog vi oss ut till Copma där det var sjukt lång kö och svinkallt var det oxå. Väl inne så var det massa, massa folk, nästan lite för mycket folk. Men som sagt, nytt folk är alltid kul så jag hade jätte trevligt! :)

Med det önskar jag alla en god fortsättning! :D


// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Juldagen

Idag har jag sovit länge då det blev rätt sent igårkväll. Sen har jag fixat båda hästarna och Tobbe flyttar snart vilket gillas skarpt då han slipper gå på lösdrift! :)

Nu ska jag ta det lugnt, duscha och fixa mej för att sen dra iväg till Jessi på förfest, vidare till Sickan på ännu en förfest och sen slutligen utgång, vi ses i dimman! :D


// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Julafton

På julaftonsmorgon begav jag mej till stallet, kom knappt ut från parkeringen så mycket som det hade snöat men med lite teknik gick det. Jag mockade ju såklart sen tog jag även in Häxan och borstade henne lite granna, hon fick även lite julgodis ^^

Sen hem duscha och iväg till mamma i Pukavik = lämna lite julklappar och så, vidare till kusinerna. Vi skulle vara där vid kl 1 vid halv 3 kom resten släkten förutom pappa som kom vid halv 4, är jag förvånad? Nej! xD
Iaf var det en mycket trevlig jul med massa mat,snack och roligheter. Lite kul ändå att Ebba, den yngsta kusinen på 12 år var tomte, men självklart måste det finnas en tomte! Lite roligt iaf att när vi var mindre hade vi som traditon att ta ett kort när alla kusinerna sitter i tomtens knä, det tyckte vi "barn" lät som en bra idé detta året och av stackars Ebba syntes bara en hand hon höll upp.

Vid kl 6 någon gång körde jag och syster hem till mamma som inte var hemkommen så vi skulle hämta henne i Mörrum. Väl där blev vi inbjudna på fika och julklappsspelet, riktigt trevligt där med :)

Till slut lyckades vi dock få med oss mamma till Pukavik igen där vi bytte lite julklappar och kollade på Tomten är far till alla barnen. Jenny sa att den skulle verkligen vara skit rolig men jag tyckte bara den var krånglig och konstig.

Presenterna blev:
* Biljetter till Sweden Rock
* Ett ritbord som man kopplar in till datorn
* Två mascaror
* Kläder
* Massa tvättmedel av mamma
* Presentkort på en klippning
* Penagar
* Och lite smått och gott

Måste säga att det är en av dom bästa julafton nu på äldre dar iaf :)

// Frida FritZzJävel Svensson ♥



GOD JUL!!!



vdv



// Frida FritZzJävel Svensson ♥




Rowlig dag

Började dagen med massa häst och massa körning. Först hem och fixa hö och vatten till Tobbe & Jim sen vidare och mocka och fixa till Häxan och så ringer Jessi och kommer inte ner för deras backe eftersom det inte var plogat och det hade kommit typ 20 cm snö inatt. Så jag fick hämta henne och Rasmus och köra till Coffs hästar så hon kunde fixa dom.
Hade ju tänkt rida igång Häxan nu men i detta vädret och snö över knäna på henne så känns det inte jätte lockande faktiskt.

Sen när jag kom hem var det städdax, känns som om jag städade i evigheter ändå tyckte jag inte det hända ngt xD

Sen kom Emma & Ida så vi fixade ett mini julbord med typ skinka, korv, köttbullar och ägg, men det dög :)
Sen var det dax för pepparkaksbak, många små roliga figurer fick vi igop och inte en ända bränd plåt.
Efter det var det julklappsinslagning, shiit vilken julig kväll vi har haft ;)

När vi tröttnade på allt juligt stack vi till skolan och kollade på film. Komessarie Späck blev det och gud vad vi skrattade, vår sjuka humor, lite energi dricka och lite sådär smått trötta så kan det inte bli annat än roligt :D
På vägen hem blidde det lite sladd med bilen oxå.



// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Ullared & skit trött

Inte många timmars sömn inatt men vad gör väl det när man kan sova i bilen? ^^
Tänkte inte skriva något jätte inlägg ikväll dels eftersom jag är trött och dels för att det inte hände jätte mkt. Satte klockan först på 4 och sen på kvart i 5 bara för att kunna ligga och dra mej dock somnade jag om och hoppades verkligen att jag hade ställt klockan en timme för tidigt när jag vaknade sen men naturligtvis inte! 

Iaf åkte vi vid halv 6, halvsov typ hela vägen upp. Handlade MASSOR! Dock väldigt mycket jag behövde, kläder är aldrig fel, köpte balsam eftersom mitt snart är slut, lite majs, svamp och andra "matvaror", vantar, de sista julklapparna och massa annat skit som jag inte kommer på nu.

Vi var väl hemma runt halv 9, då bestämde jag mej för att ut och gå, så jag paltade på mej hur mycket kläder som helst, men gud så mysigt det var att vara ute när man inte frös! :)

När jag kom hem bestämde jag mej för att ta ett bad med massa doftljus! Åhh vad mysigt det är!<3 Synd bara att jag aldrig har tålamod att ligga där så länge som jag igentligen hade velat, har till och med provat att kolla på film samtidigt, men nej jag blir för rastlös.

Sen har jag halvslöat i vid datorn och nu blir det alldeles strax sängen för om några timmar har jag varit vaken i ett dygn och är så trött att jag knappt orkar ta mej till sängen :p

Hojjs och ett stort God Natt till alla ute i värlen!

// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Ullared imon

Var ju som sagt på julbord idag, eller ja, igår blir det ju. De hade även gjort sej till och spelade upp en liten pjäs men den var bara dryg. Vilket fall så var maten sjukt gott, tycker det är synd att man äter julmat så sällan :p 

Efter det träffade vi Angelica & Eken en stund. Körde runt lite med bilarna och lekte, snackade skit och muppade oss som vanligt :)

Mamma ringde även för någon timme sen och berättade att hon tydligen skulle till Ullared imon så jag & E ska följa med. Behöver verkligen handla de sista julklapparna. Jag måste också hitta något riktigt fint till pappa eftersom hans julklapp var pengar till Sweden rock biljetter = över två tusen!<3

Så nu måste jag verkligen sova, upp kl 4 imon >_<


// Frida FritZzJävel Svensson ♥




Ridit Häxan

Igår satt jag & E och kollade på film till typ kl 3 vilket resulterade i att vi sov väldigt länge idag ^^

Vilket fall så när jag hade vaknat tog jag det lugnt ett litet tag sen stack jag till stallet, hade planerat att longera Sessan lite idag då jag gärna vill ha igång henne, det är ridbanan som är problemet. Beroende på vädret går det ju självklart inte alltid att rida där.
Vilket fall sadlade jag henne, hon blev lite spänd men det är inte så konstigt eftersom hon har haft sadeltvång, nu har hon det som tur väl är bra ytterst lite och endast när hon inte har haft sadel på länge.
Jag ledde runt henne lite först och bestämde mej sen för att jag skulle upp på henne. Det tog kanske två min att komma upp, hon var inte dum eller något i den stilen bara det att hon inte ville stå stilla. Även det tar jag som "okej" eftersom jag inte kom upp alls på henne själv när vi köpte henne. Någon var tvungen att kasta upp mej samtidigt som hon gick runt, nu är det inga problem att hoppa upp själv med pall.
I början var hon lite studdsig men väldigt snabbt lugnade hon sej, hon var verkligen pigg och tyckte det var skit kul att komma ut men samtidigt var hon snäll!
Helt sjukt vad denna hästen har förändrats på typ ett år. Sommaren 2009 ville jag knappt röra henne. Det låter hemskt att säga det men jag hatade(!) faktiskt denna häst! Men efter mycket blod, svett och tårar så hade jag inte bytt bort henne mot någon i hela världen! :)

Nej nu ska jag faktiskt på julbord :)

vfd


// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Sjukt tävlingssugen

Sitter nere i Pukavik nu hos mamma som har bjudut på mat. Linn åkte med Jelik och Freddan som ändå skulle till öland för någon timme sen.

Vi har även matat dom små ormarna idag, dom båda honorna äter skit bra! Hanen däremot har inte ätit på ganska länge nu men dom har sånna perioder och dom klarar sej utan mat i nästan ett halvår så det är inget atrt bli orolig för än så länge.

Och innan idag, eller aa, fortfarande oxå. Så fick jag en riktigt tävlingslängtan, jag vill tävla NU, NU, NU!! Har knappt ridit på en månad nu och fan vad jag saknar det! Hade tänkt rida igång Häxan nu på lovet men så har det snöat i nästan tre dagar i streck så jag får se imon om det går att vara på ridbanan.
Tobbe ska även få flytta till box nu då Jim ska ut på foder. T ska bara hos Sofie, eftersom det är ganska mycket längre och jag har två hästar på olika håll plus skola ska Sofie mocka dagarna jag inte hinner ut där och så hjälper jag till med hennes när jag är där :)

Nej, nu ska jag snart dra mej hemmåt och sen vidare till Lollo, varje söndag har vi söndagsmys och kollar på Beck! :)<3

Eftersom jag sitter vid systerysters dator har jag knappt några bilder men hittade en tagen från filmkameran när Tobbe får sin skada :/

vdf



// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Pizza kväll

Idag har vi alla tre varit ganska sletna, även Emma som inte drack utan enbart var taxi. Vi har legat i varsin soffa och glott på film halva/ hela dagen :p
Satte även på Roxett hennes nya täcke idag, mörklila med röda rutor, ett shire 400g. Det satt sjukt bra och passade som handen i handsken, billigt var det med, endast 500 :)

Sen kl 6 stack vi till Eken för att fira att hon fyllde 20 i tisdags. Eftersom hon går på medicin och inte får dricka och även eftersom det har varit mycket festande hade vi bestämt oss för en lugn hemma kväll med pizzabak.
Pizzorna var riktigt goda även om Emma dränkt dom med liiiite för mycket ost :p
Och kan en kväll bli bättre än god mat, trevligt sällskap och sjukt rubbad humor? Tror inte det, har inte skrattat så mycket på länge! :)

När folk började dra sej stack jag, Emma, Linn och Angelica ut och sladdade med bilarna, jag är en riktig naturbegåvning! ;)
Nu ska vi sova, när vi orkar oss upp ur sofforna som vi återigen har fastnat i ^^

I brist på annat langar jag även upp en bild från gymnasiet på Emma och "hennes långa hår" xD

fds

Och så vill jag bara säga God natt världen! :D


// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Fest åter igen

Ska ha som nyårslöfte att festa mindre har jag faktiskt bestämt! Men nu är ju Linn som sagt här och då får det bli som det blir :p

Iaf så var förfesten sjukt awsome! Som vanligt var det massa lekar, Rasmus lärde oss en ny variant av ölspel som var väldigt bra, mycket dricka och väldigt roligt.  Det var även han vi fick Sonja av, det var så gulligt att se hur mkt han hade saknat henne^^

Sen blev det även denna gången Sliver, tycker faktiskt om det stället, fint, fräsch och bra folk. På lördagar är dock Compagniet än så länge favoriten men på fredagar är det inget folk alls där och dansgolvet är stängt. 
Finns ju Mingel med men där är det mest "förvuxna" fjortisar om man frågar mej.
Vilket fall var detta roligaste utgången på länge med mycket trevligt folk.
Så jag tackar alla för en riktigt, riktigt awsome kväll!

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Inte haft tid

Ojj vad längesen det var jag bloggade nu, nästan en vecka tror jag?

Vilket fall har det inte hänt jätte mycket. I lördags var vi ju på jul på Lisseberg, vi är ett gäng som hyr buss och bruka åka till julmarknaden på Tivoli i Danmark varje år och även gå på ett köpcentra där. Men i år tänkte vi ha lite omväxling och åkte istället till Lisseberg. Men gud vad besvikna vi blev, har man varit på Tivoli så är detta absolut ingenting! Jag och Emma kände oss "klara" efter typ två timmar. Men förövrigt var det en rolig resa :)

Annars i veckan har jag mest varit i skolan och pluggat på kvällarna.
I torsdags fick jag jullov, dock har vi en uppgift under lovet. Sen vid 2 kom Linn med tåget. Linn gick året under mej och Emma på gymnasiet, när hon började bodde jag & E i den lugna korridoren där det bara var vårt rum och till. Vi blev jätte nyfikna på vem som hade flyttat in i det efter sommaren då det blev tomt innan. Det visade sej att det var Linn från Öland. På den tiden pratade vi inte jätte mycket ändå, när vi gick förbi och hennes dörr var öppen tittade vi in, samma sak kom hon till oss ibland.
Det var väl först året efter vi började umgås nästan på heltid. Mitt och Es rum skulle skolsköterskan ha så vi fick flytta och Linn flyttade in till sin kompis. Så när vi flyttade länge ifrån varandra umgicks vi mer. Hon var inne hos oss nästan dygnet runt ibland och shit vad kul vi har haft! :D
Sen i höstas stack hon till Italien och har jobbat som hästskötare hon har varit där i fyra månader men nu är hon hemma på jullov och det första hon gjorde var ju att hälsa på oss såklart :D

Iaf så när hon kom åkte vi tåg bort till internatet och hälsade på alla gamla fulingar där :p

fdsg

Jag har cirka en miljon bilder på henne och oss men dom ligger på min gamla mobil så denna när hon har vält soffan får duga :)

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Provade Sliver

Det blev fest, ett litet härligt gäng var vi som började förfesta hemma hos Jessi. Som vanligt blev det massa olika former av ölspel och andra spel.
Lite för mkt politik snack för min del vissa perioder, men annars en mkt rolig kväll :)

Sen när vi skulle ut bestämde vi oss för att prova Sliver då Compa är drygt på fredagar och det mest är förvuxna fjortisar på Mingel.
Vilket fall gick jag med Freddan till stationen där han skulle möta Jelik, så jag fick skjuts ner till stan sen. Jessi och Anna fastnade på torget där pingstkyrkan tydligen delade ut gratis pannkakor så Angelica och jag gick ner till Sliver så länge, och vilka trevliga vakter det var. Vi stod där och pratade med dom hur länge som helst och vi fick gå in och kolla hur mkt folk det var där utan att betala. 
Sen hade jag sån tur att precis när Jessi & Anna kom kom även ett BTH gäng och sa till mej att det var studentrabbat, vilket jag inte hade ngn aning om. Så jag gick in 40 kr billigare, det gillas! :)
Det var verkligen skit fint där inne och visste man inte det kunde man aldrig tro att det var gamla Harrys.
Trevligt folk var det där också även om vissa var lite för efterhängsna!

Men men nu ska jag sova, upp vid halv 7 igen och åka till Lisseberg på julgrej :p

vfd

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Flum igår

Igår efter skolan var jag på Furure rider föreläsning om foder, vad som händer om hästen får fel foder och foder räkning. Det var väldigt lärorikt och även om jag kunde stora delar av det sen Hästkunskapen i skolan så var det bra att repetera och fräscha upp kunskaperna, det var ju ändå något år sen jag läste det^^

Sen när jag kom hem kom Angelica & Eken och som vanligt blir det massa flum när dom är med, kan inte förstå varför Angelica alltid blir taggade i massa roliga inlägg på facebook xD

Skolan idag har hitintills varit ganska dryg, vår lärare var dubbelbokad så vi har haft genomgång om sånt jag redan kan så jag har suttigt och kollat runt lite blogga^^
Men nu i eftermiddag skulle han visst komma.

Ikväll kanske det blir fest om folket är roligare än sist :p

Och imon ska Emma och jag på julgrej på Lisseberg :)

Lägger även in en bild på Roxett som jag har ritat i Illustrator, observera att jag inte har fixat till några detaljer/ skuggor ännu och eftersom det var tråkigt med bara en vit bakgrund gjorde jag en ny väldigt snabbt i photoshop^^

fdbv

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Ingen bra sak ;)

Sitter i skolan nu och vill bara påpeka att det är ingen bra grej att dricka energidricka innan skolan. Jag var skit trött imorse och tyckte det kunde vara en bra grej så jag inte somnar under någon genomgång, men istället blir jag helt flummig och sitter här och skrattar åt saker som inte ens är roliga, försöker därför göra det i smyg men det funkar inte det heller xD
Dessutom har vi en sjukt snygg lärare just idag med, ögongodis ^^

Men men slutar antagligen snart och sen ikväll är det Future rider föreläsning om foder i Hoby :)

Men nu ska jag smygflina ett tag till ^^ Och förhoppningsvis få klart mitt flashspel.

// Frida FritZzJävel Svensson ♥




Dålig uppdatering

Sorry för dåligt bloggande men jag har helt enkelt inte haft tid då det har varit väldigt mkt i skolan.
Igår började jag vid 9, stack därifrån kl 5 för att hinna med hästarna hem, diska lite sen satte jag mej och började plugga ännu mer, ja.. Hela kvällen var det bara plugg, plugg och plugg, rättare sagt till kl 3 på natten och ändå fick jag inte det till att funka. Snacka om att min gärna var helt död, hela jag var död >_<

Imorse var det "frivilligt" så jag bestämde mej för att ta lite sovmorgon men vaknade ändå av Emma så jag satte mej och började fixa igen. Efter en hel natts sömn såg jag allt mkt klarare och upptäckte att det var ett ord och en storbokstav som var felen, tänk att jag har suttigt så många timmar för sammanlagt 6 bokstäver! xD
Men aja, nu börjar mitt spel likna ett spel iaf. Man kan styra åt alla håll, fiender kommer, man skjuter och fienderna exploderar, jag har även fått dit en poängräknare med^^

Och när jag var ute hos Tobbe idag så blev jag riktigt, riktigt ridsugen så jag tog på honom hacket och hoppade upp. Visserligen var det bara några varv i skritt, men det spelar ingen roll. Går inte att förklara hur mkt jag älskar den hästen!<3

Ikväll kom Angelica på besök och vi bestämde oss för att åka pulka igen, denna gången med riktiga pulkor. Och jag var den ända som vågade åka från berget, höll på att slå ihjäl mej xD

Nu har vi kollat på en skit dålig skräckfilm och ska snart sova för jag är sjuuukt trött^^

bgdf

Hooojjjs

// Frida FritZzJävel Svensson ♥




Händer absolut ingenting

Det känns som om jag inte gör någonting om dagarna längre. Ändå har jag både skola, oftast till 4 och sen två hästar att ta hand om, visserligen rider jag ju inte när det är sånt här väder eftersom ridbanan är skit, men ändå.
Och ofta har jag läxor på kvällarna, men eftersom jag gör dom vid datorn känns det istället som om jag inte gör något vettigt alls :p

Och inte heller har jag fått bilderna från stallbygget heller som ligger på mammas dator, måste be henne skicka dom någon dag.

I alla fall håller vi på att göra ett flashspel i skolan denna veckan med början idag. Och när flash vill som jag vill älskar jag det. Jag tycker det är skit kul att göra filmer och spel verkar nästan ännu roligare, men som sagt är det mycket som ska hänga ihop i programmeringen som mer än ofta väljer att krångla :p

Och så kom jag precis på att jag har "glömt" att duscha så nu får jag skutta in och göra det så jag slipper vara uppe hela natten och vänta på att mitt skatbo ska torka >_<
Och när jag har tråkigt och inget att skriva hankar jag mej fram med mina bilder istället ^^

bfg


// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Fest igen

Har typ inte bloggat på hela helgen då jag helt enkelt inte har haft tid.

Iaf så var fredagen väldigt rolig, pizzan var god, filmen var bra och sällskapet var underbart! :)<3

Igår hade jag inte planerat att göra ngnting så jag sov länge och tog det lugnt, sen helt plötsligt kommer Angelica och "tvingar" med mej på fest hos Jessi. Jag som hade bestämt att denna helgen skulle jag vara nykter, men aja, inte första gången det händer^^
Så jag fick skynda mej till stallet för att hinna in till systemet och sen upp till Olofström och hämta Angelica. Tyvärr var det bara vi tre och Freddan som var festsugna för alla andra är gamla och tråkiga ;) Men vilket fall så hade vi roligare än jag trodde, riktigt roligt faktiskt! :)

Sen blev det utgång till Compa där det var väldigt trevligt folk. Och jag var sådär alldeles lagom full, man är lixom på topp utan att det blir för mkt xD

Sen råkade det bli så att jag inte sov hemma inatt = typ absolut ingen sömn alls så jag är helt jävla död idag. 
Men jag & Emma var iaf hos Eken som var hemma från sjukhuset över helgen och kollade på film. Och min älskade mor ringde och sa att hon mockade åt mej idag! <3

Sen har jag i typ 8 timmar försökt förstå mej på ActionScript till flash vilket inte alls funkar, hade en uppgift till imon som jag inte fattar ett skit av så får fråga Simon imon om han kan hjälpa mej.

Och så var det som vanligt söndagsmys hos Lollo med Becka! :)<3

Ojj så långt det blidde^^ Och nu ska jag sova så jag lyckas hålla mej vaken i skolan imon, vi ska tydligen göra ett online spel under veckan så får väl se hur det går :p

vfsd

God natt på er folket! :D

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Pizza kväll

Hemuppgift idag då = typ ledig = sova läänge ^^ Men har pluggat lite granna iaf så det blir inte så mkt att göra i helgen.

Sen har jag som vanligt fixat båda hästarna, Biisen fick på sej ett jätte, jätte tjockt täcke som vi fick till Samson en gång i tiden. Det är så tjockt så detta är första gången vi har behövt använda det men Biis såg glad ut iaf :)

Snart kommer Angelica och Jessi och äter pizza, kolla på film och flummar oss (:

Vi har även precis städat hela lägenheten lite fort så nu är den riktigt mysig ^^

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Skola och vet.

Tyvärr har jag inte alla bilderna på stallet förtillfället så får skriva om stallbygget i helgen (:

Var iaf i skolan idag igen och äntligen börjar jag fatta det där med flash, både själva animeringen och programmeringen, kanske ska välja animering som inriktning sen? Aja, sånt man märker men lite sugen är jag allt^^

Efter skolan åkte jag & Jenny med Emma till veterinären med katten och fick medicine till öronskabben. Kan även tillägga att detta vädret inte är kul att köra i. Och här i Karlshamn verkar dom inte vilja ploga av ngn konstig anledning(?) Så vägarna ser fördjävliga ut!

Och nu ska vi snart ut och gå en liten runda (:

Är även ledig imon, eller ledig och ledig, men har en hemuppgift som ska vara inne på måndag :p

Och så undrar jag vem "Amanda Lindgren^^" är som har kommenterat om ngt jag inet har ngn aning om? xD

Roxett<3
vdf

En bild ljuger aldrig! .... Eller? ;)

bgdf

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Inget internet

Vårt cp internet bestämde sej för att inte fungera på hela dagen fram till nu.
Iaf så blir det en liten snabb uppdatering, dagen började i skolan med att programera i flash, riktigt krångligt och ologiskt men skönt att sluta vid 12 :)

Sen körde jag och mockade till Roxett, saknar att rida men det går verkligen inte att rida på banan i detta vädret, eller, går och går.. Men vill inte riskera att hon skadar sej.
Sen hem till Tobbe & Jim, bar en massa, massa vatten och pga väglaget tar ju allt typ dubbelt så lång tid.
Sen när jag kom hem var jag duktig och diskade all disk och städade lite smått.
Och nu sitter jag och kollar när Emma och katten springer runt som dårar och leker, vet inte vem som har roligast igentligen xD

Nu ska jag snart sova, när jag orkar^^

Hade tänkt lägga ut lite bilder och skriva om stallbygget imon om jag hinner (:

Och så slänger jag in en dålig bild på ormarna men tittar man noga så syns alla tre :)
hd

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


RSS 2.0