Tråk dag

Denna dagen har varit skit tråkig, har blandat dagen med att titta på tv, jobba på uppgiften i adobe flash och töntat omkring på datorn.
Var även i stallet och mockade (såklart) och smart som jag är hade jag med kameran och tog en heldel vinterbilder, meen, så kom jag på nu att jag glömde den i stallet.
Och det där med flash, när det väl funkar är det verkligen skit kul. Jag kan verkligen inte rita, särskilt inte på datorn, men ändå. Meen! När det inte funkar, vilket det inte gör just nu vill man bara slå ihjäl datorn ;p

Istället för dagens vinterbilder får det bli en bild på mej från förra året ist. Vi åkte släde och pulka efter två av
skolans hästar :)

sdf


// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Leka i snön

Angelica hade tråkigt så hon bestämde sej för att komma hit en liten stund. Efter vi tröttnade på att sitta inne och göra absolut ingenting bestämde vi oss för att åka pulka, så vi klädde på oss som fan och gick ut. Dock hade vi inga pulkor så vi fick nöja oss med varsin plastkasse.
Ganska snart hittade vi en helt okej backe där barnen här i Fridhem brukar leka, de hade till och med byggt gupp men dom var för stora för våra påsar.
Vilket fall var gick det lite sådär, backen var för tråkig.
Emma hittade då ett stort berg som vi besteg. Efter mycket om och men bestämde jag mej för att faktiskt åka ner för det, jag tänkte att det är lika bra att passa på, ska jag bryta armar och ben är det lika bra att passa på nu när ändå båda hästarna vilar ;p Haha
I alla fall kom jag ner utan något brötet, bara lite ont i rumpan^^ Men kul var det!
När vi tröttnat på "plastkasseåkning" hade vi snöbollskrig istället, kan säga att jag lätt var både blötast och snöigast.

Dessutom är det bra att jag har koll, jag satt och planerade att jag skulle käka min hemmalagade pudding samtidigt som vi tittar på bartenderskolan och bara väntade på att det skulle börja. När Emma 5 i 10 säger att hon ska sova blir jag väldigt förvånad, tills jag insåg att det var måndag xD Haha

Roxett<3
vfd

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Jävla bil

När syster hade kört hem mej från Pukavik skulle jag bara in en snabbis för att sen sticka till Lollo och kolla på Beck, dock bestämde min bil sej för att den inte ville lämna parkeringen, jag sparkade snö och sladdade och hade mej i typ tre kvart innan mamma kom och kunde skyffla bort mej så jag äntligen kunde sticka.

Lägger även upp lite bilder på Tobbe<3











Ååå vad jag saknar att kunna rida honom på riktigt igen, men under tiden det nya stallet byggs och jag har hästarna på två ställen samtidigt som jag pluggar så hinner jag inte hålla igång båda :/ Längtar till våren när jag kan flytta tbx dom.

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Lussekatter

Såå, nu är årets lussekattsbakande över, personligen tyckte jag att jag var awesome!
Klet, klet och åter klet, jävla deg som bara fastnar på mej, såg ut som jag hade simhud mellan fingrarna eller ngt i den stilen.
Men iaf så fick jag in taktiken ganska bra framåt slutet ;)
Och Jenny och mamma blev bara avundsjuka för att jag var så bäst ;D

// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Allt möjligt

Jag som skulle bloggat mkt igår och även pluggat då jag inte hade ngt planerat mer än hästen.
Men jag körde till Roxett iaf och började mocka, sen hade jag ju tänkt sätta igång henne igen så jag kan vara med i Flyinge men det sket sej. Jag skrittade ungefär en kvart sen gav jag upp, alldeles för ogämt och halt.

Sen ringde pappa och sa att Jim & Tobbe hade vält ner staketet och rymde och höll på så då fick jag köra hem dit och hjälpa honom att stängsla, vi la även in en rundbale halm i vindskjulet som dom kunde ha och tugga på.
Sen hem, titta på klockan, om tre kvart skulle jag vara hos Jessi på fest. Så racefixa mej och slänga i mej lite pyttipanna och sen iväg igen.

Vilket fall var förfesten riktigt rolig men galna spel, känsloprat inne på toan och alla möjliga dåliga och mer dåliga förslag på hur vi skulle få in Sara.

Duktig som Emma var så körde hon in oss till Compa runt 11, även där var det faktiskt kul även om det var lite glest med folk i början.

Idag har jag bara slöat, vatt med Emma i djuraffären och nu sitter jag i Pukavik hos mor och syster och ska baka lussekatter. Och ikväll blir det självklart Beck med LOLis! :D ♥

// Frida FritZzJävel Svensson ♥

Kiiiisse :)

Vi har länge funderat på att skaffa katt, var och kollade på två för ett tag sen men den ena var totalt livrädd. Den andra däremot tyckte vi väldigt mkt om men det var tydligen en som hade mejlat före men inte hade kollat som hade förtur och självklart tog hon den.

Sen när vi skaffade ormarna la vi kattletandet på hyllan men i onsdags tipsade Jessi om en jätte trevlig liten kiiise, så idag var hon och lämnade den på prov.

Lilla Sonja har skött sej jätte bra, hon är fortfarande lite smått avvaktande men väldigt nyfiken, kelen och social. Hon har legat både i mitt och Emmas knä i evigheter (:

Roxett har fått vila några dagar nu pga vädret då det tyvärr inte har gått att rida på banan, men idag tog jag ut och longerade henne en stund och hade tänkt prova rida henne imon, hon blir lite stirrig när hon har vilat.
Jag ahde så gärna velat åka till Flyinge den 5e och avsluta säsongen där, men vi får väl se vad vädret säger om det går.

På kvällen kom Angelica hit och hjälpte till att julpynta lite smått, men det blev mest köket och balkongen, resten får bli i helgen

Och när hon hade åkt blev det Harry Potter och halvblodsprinsen, hade sett den innan när den precis kom ut men hade glömt nästan allt. Så nu är jag väldigt sugen att se den nya, typ NU! :) haha

Sen var vi ut och gick i nästan en timme, så mysigt lite sådär på natten (:


// Frida FritZzJävel Svensson


Vi hade inte änns tur med vädret!

Haha vi bestämde oss för att trotsa vädret (snö, snö & snö) och sticka till Nytorpet och grilla.
Jag och Emma stack dit, Jessi skulle bara färga håret så skulle hon komma och Angelica skulle bara hem från skolan.

Men jag & Emma glada i hågen försöker tända den jävla engångsgrillen, vilket inte brukar gå så bra för oss. Men denna gången var extrem!
Vi brukar alltid få eld på det tillslut men nu försökte vi allt, till och med tidningspapper under, men neeeej, det gick inte. Vi ringde Jessi och sa att hon skulle ta med kol och tändvätska när hon kom.

Samtidigt ringde Angelica, hennes bil startade inte så hon kunde inte komma.
Jag & E gick runt, runt och väntade och det var både mörkt och kallt. Jag bestämde mej för att jag ville ha varm oboy som vi hade med. Meen, så hade vi inga glas.

Jessi ringde, plötsligt hade hon ingen bil. Då gav vi upp och stack hem till henne och stekte korvjävlarna ist >_<

Men resten av kvällen blev bra ändå, men vi har bestämt oss för att aldrig mer grilla :p

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Fest igår

Dålig uppdatering jag vet :p

Igår var det 20 års fest för Pärnering. Först förfest i Hällaryd, kom inte så mkt folk som jag trodde men trotts det blev det roligare än väntat :)
Sen drog vi in till Compa dock var det rätt lustigt folk där så vi stannade inte jätte länge.

Och idag mår man inte jätte bra men ändå bättre än väntat (;

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Tävling Perstorp

Idag var det dax att stiga upp tidigt igen för tävling, denna gången i Perstorp.

I 1m gjorde vi en helt okej runda dock börjar hon tycka att det är lite lågt så hon har blivit lite slarvig vilket resulterade i ett ner. Men som sagt, en helt okej runda.

Som jag skrev sist har jag haft lite tendens att, när vi ligger bra vill jag in och "pilla" och lägga henne för nära ist. Denna gången satte jag ett lite högre grundtempo eftersom jag lättare ser avstånden då, vilket gick kanon. Jag är jätte nöjd både med henne och min insats. Petade utsprånget i kombinationen pga lite för högt tempo in men bättre av den orsaken än att jag lägger henne för nära.

Få se om detta blir sista tävlingen eller inte, planerar att ta Flyinge den 5 dec men det beror på vädret.

Nu ska jag lägga mej i ett bad och ta det luungt (:


// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Malmö & ny mobil

Idag vid halv 11 tog jag och mamma tåget till Malmö, först gick vi runt lite på stan sen var det dax att gå till sjukhuset och laser behandla armen för tredje gången, ovanligt ont gjorde det denna gången, trodde armen skulle börja brinna eller ngt >_<
Dock skönt att det tar max 5 min så jag överlever :)

Sen en liten stund till på stan, köpte en rosa rattmuff och rosa tärningar till bilen ;) Och jag tyckte även att jag behövde en ny mobil så en rosa experia x10 mini pro fick följa med mej hem ;)
Hemvägen var sjukt seg och tåget var 20 min försenat.

Nu blir det bartenderskolan sen kanske det är dax att packa eftersom jag ska upp vid 6 imon och åka till Ullared (:

// Frida FritZzJävel Svensson ♥


Ny blogg

Har nu bestämt mej för att skapa en ny blogg, får väl se hur länge jag pallar med denna innan jag lägger ner den med :p

Iaf så har helgen varit skit bra, "tog ledigt" i fredags, pallade inte lyssna på 2ornas redovisning så jag stack till stallet ist. På kvällen kollade jag och Emma på skräckfilm, kommer inte ihåg vad den hette, den var inte heller så läskig som jag hade hoppats på men förövrigt var det en sjukt bra film men bra handling och bra slut! På vägen hem var ungefär hela Karlshamn full med poliser, visste inte att vi hade så många änns >_< Och barnsliga som vi är körde vi runt och kollade om dett fanns ngn anledning att alla var ute men vi hittade inget :p

På lördagen var det tävling i Hässleholm, var lite orolig efetrsom hon har varit väldigt tittig och lite stirrig det senaste, dessutom har vi inte hoppat i ridhus sen i våras. Det började inte så bra heller då hon reste sej och stack när vi skulle laste henne men efter några varv, lös på banan tröttnade hon och kom tillbaka så jag kunde lasta henne.
Väl där trodde vi att vi var sena, vi hade beräknat att jag skulle starta runt kl 12, vid 2 startade min klass.
Men hon var super fin på framhoppningen till 1m och om möjligt ännu finare inne på banan, allt kändes så enket och lågt. Dock fick vi korsgalopp och en väldigt dålig väg till första i omhoppningen så vi rev det, men jag är mer ute efter en bra känsla än placeringar (:
Sen hade jag endast 10 ryttare och en banbyggnad mellan den klassen och 110 så hon hann inte riktigt återhämta sej och var lite trött, därför tog jag det lugnt på framhoppningen. Väl inne på banan vaknade hon till igen, även denna klassen kändes väldigt bra förutom att jag la henne för nära på 2an så vi rev. Har lätt för att vilja rida "för perfekt" i 110, bestämma för mkt och lägga för nära, men det blir bättre och bättre :)

Väl hemma gjorde jag mej i ordning för en liten fest med endast jag, Angelica & Jessi, men den var riktigt rolig och det blev mkt känsloprat. Sen blev det Compa där det var ännu roligare :D

Igår hämtade jag & Emma våra tre små ormar och så städade vi precis hela lägenheten, vilket verkligen behövdes! Hann dock inte damsuga så det gör vi idag.

Hemma från skolan på lunch och ska dit vid 1 igen såå hojjs

//Frida FritzzJävel Svensson♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0