Dag 2

Dag 2 idag då, det går faktiskt rätt bra, ibland är jag rätt hungrig men det brukar gå över ganska fort igen, värst än så länge var igårkväll, fan vad hungrig jag var då, jag brukar ju vanligtvis äta på kvällen. Någon gång har jag kännt mig lite småyr men inte så farligt, jag hinkar i mig vatten så kissar gör jag väldigt ofta haha
Jobbade till kl 11 idag och direkt efter det stack jag till gymmet, jag vågade dock inte köra så hårt i och med att nu dom två första dagarna får jag i mig väldigt lite så jag började känna mig lite lustig framåt slutet, dessutom ska jag ju hoppträna ikväll med, men det blev ändå 35 min på löpbandet ungefär hälften promenad i rask takt och hälften springning.
 
Ikväll är det som sagt hoppträning, ska försöka hinna skriva hur det går.
 
 
Får bli en bild på älskade Fiisen <3
 
 
 
// Frida FritZzJävel Lindblom ♥

C9 Forever

En kompis har börjar sälja grejer från Forever och har börjat tjata att jag ska prova deras Cange 9 vilket är en omstart för kroppen på 9 dagar, har ingen aning om det funkar eller inte, dock blev jag väldigt nyfiken och mamma har kört detta och har produkter kvar så jag har bestämt mig för att prova nu innan Rocken, jag hinner bara med 8 dagar men det får duga, särskilt när det är gratis och beroende på hur det funkar de här 8 dagarna så kanske jag köper av henne och börjar om.
Det går ut på att man ska få ut slaggprodukter, få fasta matrutiner och komma igång med träning, tränar gör jag redan men fasta matrutiner hade varit bra, nu "glömmer jag bort" att äta och sen på kvällen är jag vrålhungrig och äter då för mycket.
 
Tänkte försöka ha bloggen lite som en dagbok för detta i och med att jag ändå inte har några läsare (kanske för att jag glömmer/ inte hinner uppdatera xD) men ska även försöka få in lite andra inlägg fall någon ramlar in här.
 
Idag har jag tränat 30 min ganska lugnt på Crosstrainer i och med att jag var lite stel i benen efter en låååång bussresa till Tyskland igår. Jag har även vägt och mätt mig och kört igång med C9, just nu är jag väldigt hungrig men det kunde man tydligen vara dag 1 +2 samt att jag snart ska ta min "middag" ^^
 
 
 
// Frida FritZzJävel Lindblom ♥
 

Underbar träning!

Ikväll har jag varit inne på Karlshamns ridklubb och hopptränat för Tobias Grönberg och fan vad bra det gick! Mitt största problem är att jag ofta har en dålig grundgalopp och när jag då vänder upp mot hindret kan jag inte se något avstånd så antingen så bromsar jag ända in till hindret eller får jag "panik" och jagar iväg henne.
I början så bromsade jag för mycket men sen fick jag igång grundgaloppen och vågade rida fram henne utan att jaga henne och gud vad hon hoppar då! Jag är som sagt supernöjd och denna träningen behövde jag verkligen inför helgen då jag ska tävla.
Och jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka och har träningar.
 
 
Gammal bild på min stjärna! <3
 
 
 
 
// Frida FritZzJävel Lindblom ♥

Kvälls pass

Efter att ha slutat jobbet 16.00 så stack jag direkt till stallet, vilket underbart väder. Efter ridturen så kom det sånt härligt vårregn, pyttesmått som man knappt känner och det luktar verkligen vår! Underbart!

I villet fall så red jag på hacket idag med och hon var jättelugn och fin, lite springig efter galopperna men det brukar hon ju vara. 
Jag satte även upp ett sockerbitshinder och tog några språng i varge varv. Hon blev då jättetagad men överlag gick det bra. Jag måste bara lära mig att inte bara bromsa utan att även våga rida framåt trots att hon springer. 

Efter ridningen fick hon gå utanför hagen och beta lite saftigt gräs medans jag fyllde vatten! Mys kväll <3


Efter stallet duschade jag och stack över till Alice och Fidde och pratade skit och nu har även Sickan och Mange anslutigt sig så nu ska vi spela spel innan jag ska sova. 


// Frida FritZzJävel Lindblom ♥

Härliga kväll

Det slutade regna och blev rätt behagligt väder så jag bestämde mig för en kväll i stallet ändå. Jag provade rida Roxett med hackamor idag eftersom hon har varit stark i högerhanden. 
Jag måste säga att hon var riktigt, riktigt fin idag! Hon var lugn och gick i ett bra tempo och i en bra form, jag jobbade mycket på volterna med galoppen idag eftersom hon gärna studsar fram med för korta steg. Jag började med hennes svåra varv, ingen press utan en lätt sitts och lite "busridning" för att hon skulle få ett bra tempo och lite längd på stegen. Hon hade liiiite tendens till att "luta" innåt men överlag var hon superfin. 
Sen till det konstiga, när jag bytte varv till hennes annars enkla varv så gick det inte alls lika bra, hon gjorde istället som hon brukar göra i det andra varvet, hon vill inte ta stöd på yttertyglen utan böjer huvudet utåt och försöker lura mig till att ta stöd med innerhanden istället för ytter, hon var dessutom kort och studsig, efter några varv med lite ökad galopp runt hela fyrkanten blev det lite bättre och jag valde att avsluta och trava av henne. 
Lite lustigt det där med att byta sida, undra om det beror på hacket eller något annat, det får vi undersöka ^^


När jag var klar så spelade jag lite spel och hade det trevligt med några kompisar och nu blir det sängen för imorgon ska jag upp och jobba. 


// Frida FritZzJävel Lindblom ♥

Lugn valborg

Mitt valborg blev det lugnaste jag haft på flera år, i vanliga fall brukar vi vara ett stort gäng och festa men i år var vi 6 personer som grillade utanför vår balkong, åt god mat, drack lite gott och spelade spel, vilket faktiskt var väldigt trevligt! 
 
Fin dricka med jordgubbar ^^
 
 
 
 
Idag började dagen med lyxfrukost, jordgubbsfil med jordgubbar ^^
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har inte bestämt om jag ska rida eller inte, det regnar och är skitväder ute tyvärr. 
 
 
// Frida FritZzJävel Lindblom ♥



RSS 2.0