Skolan

Helt okej dag idag, började vi 8 som vanligt, dock är jag helt sjukt slö när jag vaknar men det brukar gå över när jag väl kommit upp ur sängen.
Men vilket fall så började vi med genomgång om hur människan åldras, vad som åldras, varför och hur man kan minska det negativa i åldringen. Det gjorde vi fram till 11 sen blev det åter igen grupparbete där vi skulle fördjupa oss i olika ålders stadier. 
Måste säga att jag trivs väligt bra med de flesta i klassen dock är det väldigt många utläningar där, absolut inget fel med det. MEN jag tycker att ska du läsa en utbildning på svenska ska du vara så pass bra på språket att de förstår en "normal svensk" och även kunna bli förstådd. Men så är inte fallat för alla, i vår grupp har vi två. Den ena pratar endel men håller mest med oss eller kommer med sånt vi redan diskuterat tidigare och är rätt jobbig på olika sätt, men sånna finns det många svenskar som är också så fine! Och man förstår vad hon säger i alla fall. Men den andra, han sitter tyst, säger inget om vi inte frågar honom och frågar vi svarar han väldigt enkelt och kn inte utveckla varför han tycker så. Det är väl inga större probelm på hans tal heller, men det här med att förstå. Han förstår svenska väldigt dåligt och i arbetet idag skulle vi först läsa en text i boken på några sidor och sne diskutera den, för honom tog det över dubbelt så lång tid och så forstod han ändå inte vad det stog där, en annan i gruppen fick då sitta och hjälpa honom och förklara hela texten. Och grejen är att nu har vi bara korta uppgifter som läraren räknar med att ska gå fort, men vi hinner ju inte när det är så. Men vi har pratat med henne så hon ska försöka ge oss lite längre tid. Fick i alla fall sluta vid tre istället för fyra :)



// Frida FritZzJävel Svensson ♥





Kommentarer
Postat av: Frida

- OKej för vi fick lära oss på skolan att man inte ska ge ormar vid ömsning för det hade något med matsmältningen att göra, men det är väl som med mycket annat, alla säger olika ;) hehe :D Och så länge ormen mår bra så :D

2011-03-01 @ 20:45:58
URL: http://kizzmeandholdme.blogg.se/

Kommentera? :) ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat? :


Trackback
RSS 2.0