Hästar, hästar och åter hästar

Steg upp klockan sex i morse för att hjälpa Lollo & Elin med deras projektarbete, att ha 15 femteklassare i stallet, låta dom rida, borsta hästar och annat som har med hästar att göra.
Vi började att borsta och göra i ordning hästarna som skulle användas = fem stycken. Vi skulle egentligen varit i ett annat stall men dom blev ovänner med han som ha det så det fick bli här istället. Vi var rätt nervösa eftersom tre stycken av hästarna bara var tre år och dessutom dräktiga, det fanns inte heller sadlar till alla så hästen jag skulle leda fick vara utan. Barnen kom vid klockan nio och då började vi med dom eleverna som hade ridit lite innan för att se hur hästarna reagerade. Men dom var jätte lugna och skötte sig jätte bra alla tre rundorna. Vi red runt en halvtimme med varje grupp och självklart skrittade vi bara dom. Vid klockan ett åkte dom därifrån och vi började mocka och fixa hela stallet.

Efter det åkte jag hem för att ganska direkt åka vidare till Roxett. När jag precis hade mockat klart så kom Elin och skulle rida så vi följde med dom ut, var väl ute i lite mer än en timme. Vi red på ganska trafikerade vägar så i början var Roxett ganska stirrig och hoppade runt lite men i slutet var hon faktiskt jätte duktig. Vi mötte både bussar och lastbilar vilket hon hanterade bra även om hon blev lite spänd. Men framsteg gör hon allt min fina knasboll! :)

<3
d

Nu ska jag sticka till Eken :)

// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Kommentarer
Postat av: Issa:)

OJA, har ridit han från han var 11 och känner ingen skillnad, förutom att han har utvecklats enormt haha :D Han är nästan busigare nu än då:D



Ååh shit! Men vad gör du om dagarna då=D ? Du verkar syssla så mycket med hästar:)

2011-01-31 @ 19:27:45
URL: http://kattissa.blogg.se/
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

han är drygt 180 så han är riktigt stor :)

2011-02-01 @ 13:18:00
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: Majja

sv; tack! :') han är allt fin lille prinsen :'D

2011-02-01 @ 19:24:03
URL: http://hestochponni.blogg.se/
Postat av: Majja

sv; tack! :') han är allt fin lille prinsen :'D

2011-02-01 @ 19:24:15
URL: http://hestochponni.blogg.se/
Postat av: Friskan

hej frida !



Jag undrar bara om du rider på lilla eken vilen häst o så? ja har en foderhäst som står i ridskolestallet, vi kanske har träffats? KOmmenetera på min blogg ! ;)



Ps. de va ja som vann veckans häst med min foderhäst, på http://pauliinanilsson.blogg.se/

2011-02-09 @ 16:00:43
URL: http://friskans.blogg.se/

Kommentera? :) ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat? :


Trackback
RSS 2.0