Dag 3 - Min största rädsla



Min största rädsla

Jag har väl ingen riktig rädsla inom ridningen mer än att jag eller hästen ska skada oss allvarligt. Till exempel att vi går omkull, kraschar eller något i den stilen. Det är inget jag direkt tänker på när jag rider men inte heller något jag vill ska hända! (Vem vill det?)
Jag är också rädd att hästarna ska gå och skada sig i hagen, boxen eller var som helst.

Lägger därför in filmen när min ponny får en allvarlig senskada! Jag vet helt och hållet att jag handlar fel, det är jag som rider iväg och vill att han ska hoppa förtidigt men när man är på väg mot ett hinder och märker att man ligger fel måste man handla väldigt snabbt och tyvärr blir det inte alltid rätt beslut. Mer eller mindre händer det även de bästa, det handlar om skicklighet men även tur!




Som sagt vill jag inte ha någon kommentar att jag gör fel och bla, bla för det vet jag mycket väl att jag gör! Sen fick jag beröm av domaren eftersom jag direkt efter kastar mig av och går ut med hästen istället för att försöka fortsätta trotts att han inte haltade då!

// Frida FritZzJävel Svensson ♥



Kommentarer
Postat av: anni

Tycker verkligen inte att du gör ngt fel! Det är precis som du skriver, ibland måste man fatta snabba beslut och det är inte alls säkert att resultatet blivit bättre om du tagit tillbaka honom.

Har sett dig rida flera olika ponnyer och hästar och du är en av de få ryttare som i stort sett alltid rider lugnt och snyggt och stabilt :)

2011-01-25 @ 16:25:35
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: maja

Ja, det är ju faktiskt kul att köra, men har bara ingen lust att syssla med det :)

2011-01-25 @ 19:50:59
URL: http://majahorse.blogg.se/
Postat av: Cicci

Sv: Tack! Han är en axolotl! :)

2011-01-26 @ 01:07:29
URL: http://ciixx.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Ja precis, du har helt rätt.. Alla rikemansbarn som låters som att de redan är Jan Brink. Det stör mig så mycket, de tror att deras hästar är sååååå bra och såååååå fina och att iiiiingen är bättre än just DOM.

Jag tycker det är så tråkigt, för de flesta är ju faktiskt "medelsvensson" som har hästar och har problem, så då är det ju tråkigt när de BARA tar med folk med dyraste klädmärken, dyraste stövlar och dyraste västar, dyraste sadlar & dyraste märken på schabrak. Sååå tråkigt att allt måste vara så dyrt allting -.-

2011-01-26 @ 08:55:23
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Frida

Tycker att du gjorde rätt, inte alltid lätt att veta vad man ska göra i en snabb situation. Och du & Tobbe passar så bra ihop =)<3

2011-01-26 @ 13:53:56
URL: http://kizzmeandholdme.blogg.se/
Postat av: Cicci

Sv: Haha, det är ett ovanligt husdjur :) Han är super söt! springer fram till en när man tittar in i akvariet :)

2011-01-26 @ 16:53:22
URL: http://ciixx.blogg.se/
Postat av: Angelina

Åh, jag fick ont i magen när jag såg det där. Har själv en häst som haft en senskada, vi ska börja sätta igång honom inom en vecka eller två. Ska bli riktigt roligt!

2011-01-28 @ 09:21:26
URL: http://inchlaggan.blogg.se/

Kommentera? :) ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat? :


Trackback
RSS 2.0