Städat hus

Vid 10 stack jag och Jenny hem till Hällaryd för att hjälpa pappa att städa ut ett hus han hade köpt som han ska hyra ut med tiden. Han hade sagt att vi kunde komma när som efter 10 eftersom de skulle börja vid 9 men väl där fanns det inyte en människa. När vi ringde hade hon som skulle städat ringt återbud igår kväll så han var och handlade och sa till oss att åka hem till vårt hus så länge. Där kollade vi på Landegt för längesedan som var på när vi startade tvn, gud vad gulliga dom är ^^ Sen bjöd pappa på frallor med Anna och Eva innan vi stack bort till huset.
Där stank det instängd rök eftersom dom hade rökt inomhus så vi började med att öppna fönstrerna och sen var det bara till att börja slänga all skit. Jag hittade i alla fall en tavla som jag tog med hem.
Allt skräp slängde vi i skopan på pappas grävmaskin så fick jag åka med till sopstationen och slänga. Då hade en glasgrej gått sönder så skulle jag plocka upp det. Och med min vanliga tur, pappa sa till mig att vara försiktig och jag lyckades få upp det utan att skära mig, meeen när jag skulle slänga det fick jag en skiva i fingret så det började blöda xD

Runt ett var vi klara i alla fall och jag åkte till hästen. Sen hem och duscha och fixa. Nu sitter jag hemma hos Eken, har snott datorn en stund, har även precis börjar dricka lite cider. Vill ju prova allt jag handlade i Tyskland så har med en jäkla massa dricka, tur att jag inte hade tänkt dricka allt ändå xD


// Frida FritZzJävel Svensson ♥




Kommentarer
Postat av: Frida

sv: aha tänkte det, kände så väl igen det namnet och så färgen med hehe :D<3

Du har otur du ;)

2011-02-19 @ 17:38:13
URL: http://kizzmeandholdme.blogg.se/
Postat av: annsoh

Nu är dagens blogg avslutad gå in och kolla om det var du som vann! om inte anmäl dig igen! ;)

2011-02-19 @ 17:40:32
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: kajsa

Sv: Moalina som är en av nordsvenskarna kör jag för det mesta :D Sen så rider min tvillingsyster, Fatin ( varmblodet) :) Och frejlina som är 23 år rider vi ibland =) Hon har problem med ett av sina knän så därför promenerar vi mest med henne.

2011-02-19 @ 17:42:36
URL: http://kajsens.blogg.se/
Postat av: Sanna

Var gärna med och tävla om veckans blogg & vinn en länkning :)

http://asslatjejerna.blogg.se/2011/february/veckans-blogg-v4.html

2011-02-19 @ 17:45:12
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: Issa:)

Jag är inte helt säker men har en aning ;P

Tänker flytta ihop med pojkvännen och ta med Trollfrej, sen ska jag söka jobb och förhoppningsvis få ett, sen ska jag plugga halvtid på distans och sen starta eget :)

2011-02-19 @ 17:46:30
URL: http://kattissa.blogg.se/
Postat av: Stina

Sv; Vet inte om det är jag eller ponnyn som ska tacka..? Men tack iaf ;)

2011-02-19 @ 18:01:07
URL: http://dropthepilot.blogg.se/
Postat av: fridan

handlar typ all dricka i tyskland! billigt o bra :)



sv: hm knas! kolla om filmen funkar nu??

2011-02-19 @ 19:10:37
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: issa:)

Haha jag tror jag ska få en kurs som heter typ "Starta eget" som är 1-2 terminer beroende på hur fort man läser, och då får man lära sig allt om att starta eget, sen vet jag inte riktigt vad jag vill starta för något, hoppas jag kommer på nått skoj :)



Men det är bara vad jag vill göra nu, för ett halvår sedan ville jag nått helt annat så jag kommer nog hinna ångra mig :]

2011-02-20 @ 13:35:11
URL: http://kattissa.blogg.se/

Kommentera? :) ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat? :


Trackback
RSS 2.0